Handelsbetingelser når du anvender Golfbox

Vi anvender Golfbox’s betalingsmodul til både klubturneringer, andre turneringer og arragementer.
Bemærk venligst nedenstående betalingsbetingelser:

Varde Golfklub – betaling klubturneringer:
Det indbetalte beløb forfalder til betaling ved tilmelding. Ved afbud til en klubturnering før tilmeldingsfristen udløber, bliver pengene automatisk refunderet til din konto. Ved afbud efter tilmeldingsfristen skal du kontakte klubben for eventuel tilbagebetaling. Ved afbud efter udsendelse af startliste bortfalder retten til tilbagebetaling.

Varde Golfklub – betaling andre turneringer:
Det indbetalte beløb forfalder til betaling ved tilmelding. Ved afbud til en turnering før tilmeldingsfristen udløber, bliver pengene automatisk refunderet til din konto. Ved afbud efter tilmeldingsfristen kan du læse om reglerne for refundering under turneringsbetingelser i Golfbox. Ved afbud efter udsendelse af startliste bortfalder retten til tilbagebetaling.

Varde Golfklub – betaling træningslektioner:
Betaling for træningslektioner/undervisning forfalder ved bookingen. Alle værdikort skal være brugt inden for forløbets aktive periode, ellers går de tabt.
Annulleres en tid/træning vil man skulle kontakte golfklubbens sekretariat på kontor@vardegolfklub.dk
Alt træning foregår på eget ansvar.

Varde Golfklub – betaling Varde Indoor Golf
Betaling for tider forfalder ved booking. Det er ikke muligt at få refunderet for bestilte tider, man ikke benytter. Det er ejeren af den nøglebrik der benyttes ved adgang, som vil blive holdt ansvarlig for rummet i den bookede tid.
Al benyttelse foregår på eget ansvar.