Handelsbetingelser når du anvender Golfbox

Vi anvender Golfbox’s betalingsmodul til både klubturneringer, andre turneringer og arragementer.
Bemærk venligst nedenstående betalingsbetingelser:

Varde Golfklub – betaling klubturneringer:
Det indbetalte beløb forfalder til betaling ved tilmelding. Ved afbud til en klubturnering før tilmeldingsfristen udløber, bliver pengene automatisk refunderet til din konto. Ved afbud efter tilmeldingsfristen skal du kontakte klubben for eventuel tilbagebetaling. Ved afbud efter udsendelse af startliste bortfalder retten til tilbagebetaling.

Varde Golfklub – betaling andre turneringer:
Det indbetalte beløb forfalder til betaling ved tilmelding. Ved afbud til en turnering før tilmeldingsfristen udløber, bliver pengene automatisk refunderet til din konto. Ved afbud efter tilmeldingsfristen kan du læse om reglerne for refundering under turneringsbetingelser i Golfbox. Ved afbud efter udsendelse af startliste bortfalder retten til tilbagebetaling.

Varde Golfklub – betaling træningslektioner:
Betaling for træningslektioner forfalder ved bookingen. Ved afbud får I automatisk pengene retur. Ved afbud senere end et døgn før lektionen bortfalder retten til tilbagebetaling.