Kære gæst – Vi glæder os til at se dig

Hjertelig velkommen til Varde Golfklub. Vi er meget stolte af vores bane – og vi kan love jer dejlige grønne fairways både forår, sommer og efterår, og nogle rigtig gode og hurtige greens.

Varde Golfklubs 18-hullers bane blev åbnet i 1993. I den smukke Varde Ådal – tæt på Varde by – byder en runde på banen på en storslået naturoplevelse. Parkbanen består af “reelle golfhuller”; ved første øjekast ser banen ikke specielt svær ud, men du møder en lang række spændende og veltrimmede huller.

Efter runden må man erkende, at der var mange spillemæssige udfordringer undervejs. Banen er berømt for altid at være i rigtig god stand; altid have dejlige grønne fairways og for fantastisk gode og hurtige greens.

Vores klubhus blev indviet i 1997 og indeholder gode omklædnings- og badefaciliteter og en velassorteret Proshop. Klubhuset blev renoveret i 2009 med bl.a. en dejlig restaurant med god udsigt over banen.

På menupunkterne til venstre, finder du oplysninger om spil på vores dejlige bane.

Sådan har én af vore gæster oplevet banen:

Når du ankommer til Varde Golfklub, får du straks et indtryk af, at der er styr på sagerne. Nydeligt klubhus troner ved p-pladsen, og der er tydelig skiltning, fra du stiger ud af bilen, til du står på 1. tee. Græsset ved klubhuset og de øvrige udenomsarealer er flot klippet, ja nærmest manicureret, og det går igen ude på banen.

Lad os bare afsløre det med det samme, at dette golfanlæg er i MEGET flot stand, og det gælder alle faciliteter såvel udenfor som på banen. Mere om dette senere.

Efter en udmattende runde kan det være en god ide at besøge restauranten for at se, hvad de kan betjene dig med. De har lidt af hvert og samtidig til fornuftige priser. Proshoppen er ganske stor og har et godt udvalg af diverse remedier, som kan være nyttige for alle slags golfere.

Som vi allerede har været inde på, så er banen i Varde i fantastisk god stand. Det samme gælder alle faciliteterne, omgivelserne og klubhuset. Der er stil over det, og du kan se, at de ved, hvad de vil have i Varde.

Det er en fornøjelse at besøge et sådant anlæg, hvor der virkelig er kræset for detaljen. Banen består af det, man kalder “reelle golfhuller”, forstået på den måde, at banen ikke i sig selv er specielt svær, men du møder en lang række af trimmede og spændende huller.

Specielt greens imponerede os meget. Hurtige og super gode at spille ind til og putte på. Fairways var gode, og det eneste umiddelbare kritikpunkt må være, at bunkers visse steder føltes lidt for bløde.

Naturmæssigt er oplevelsen helt i top, selv om landevejen kan høres et par steder. Naturen er herskende, og du føler en dejlig ro i kroppen rundt på banen, også selv om du skulle miste et putt hist og her. Vi tror, enhver læge ville anbefale 18 huller i disse omgivelser. Vi anbefaler det varmt, og vi er ikke engang læger!!