Træningslektioner kan bookes i Golfbox under tidsbestilling

Kurser oprettes løbende og kan ses på www.golfbox.dk

Vi er åbne for idéer og ønsker

Jacob

Præsentation af Jacob Tranberg
Hej alle sammen. Jeg hedder Jacob Tranberg, og er født 2. april 1976.

Jeg har spillet golf siden 1992, hvor jeg startede i Henne Golfklub og siden flyttede til Varde Golfklub, da vores flotte bane åbnede. Jeg er uddannet dynemand hos Lars Larsen, og har en højere handelseksamen.

Jeg blev inspireret af mange forskellige trænere, inden jeg selv valgte at tage spinget ud som golftræner. Blandt andre kan jeg nævne: Jan Frej, Bobby, Howard Barton, da jeg spillede i Himmerland. De tre havde tilsammen, det jeg gerne vil kunne tilbyde, nemlig en teknisk træner, en pædagogisk træner, samt en mental træner. Jeg mener at alle tre aspekter er vigtige for at blive en god træner.

Jeg bor i Varde med min hustru Sanne og vores tre børn, Mikkel, Matilde og Malou.

Mine forcer: Pædagogisk træning, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes målsætning og fysiske formåen. Træning foregår på et niveau hvor opgaverne går ind i hovedet på eleven og ikke henover hovedet på eleven. Keeping it simple.

Præsentation af Jacob Kjær

Hej alle sammen. Mit navn er Jacob Kjær, og er født den 19. marts 1999.

Jeg startede med at spille golf i Skærbæk Mølle Golfklub i 2012, og har siden oktober 2017 spillet i Varde Golfklub.

I sommeren 2019 blev jeg student fra Vestjysk Gymnasium Tarm. Før dette var jeg efterskoleelev hos Ikast Idrætsefterskole på golflinjen, hvor jeg brugte mange timer med at udvikle mit golfspil. Jeg har fået mange erfaringer fra mine trænere gennem årene, bl.a. Danny Sejer, Leif Nyholm & Martin Eskesen. I Skærbæk Mølle Golfklub var jeg hjælpetræner til juniortræning og begyndertræning, og her startede drømmen om at blive golftræner.

Mine forcer: Jeg er en meget glad og positiv person med et hang af vestjysk jargon. Jeg er god til at udvise tålmodighed samt finde muligheder for at give de bedste løsninger til det enkelte golfsving. Min undervisning vil bære stor præg af: simpelthed, nysgerrighed og glæden ved at spille golf. En vigtig del for mig er at man skal gå ud på banen og få succesoplevelser. Min undervisning vil rette sig mod den enkelte person uanset niveau, så der bedst muligt opnås resultater. Resultater som vil kunne ses på banen. “There’s always better”