Træningslektioner kan bookes i Golfbox under tidsbestilling

Kurser oprettes løbende og kan ses på www.golfbox.dk

Vi er åbne for idéer og ønsker

Præsentation af Jacob Tranberg
Hej alle sammen. Jeg hedder Jacob Tranberg, og er født 2. april 1976.

Jeg har spillet golf siden 1992, hvor jeg startede i Henne Golfklub og siden flyttede til Varde Golfklub, da vores flotte bane åbnede. Jeg er uddannet dynemand hos Lars Larsen, og har en højere handelseksamen.

Jeg blev inspireret af mange forskellige trænere, inden jeg selv valgte at tage spinget ud som golftræner. Blandt andre kan jeg nævne: Jan Frej, Bobby, Howard Barton, da jeg spillede i Himmerland. De tre havde tilsammen, det jeg gerne vil kunne tilbyde, nemlig en teknisk træner, en pædagogisk træner, samt en mental træner. Jeg mener at alle tre aspekter er vigtige for at blive en god træner.

Jeg bor i Varde med min hustru Sanne og vores tre børn, Mikkel, Matilde og Malou.

Mine forcer: Pædagogisk træning, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes målsætning og fysiske formåen. Træning foregår på et niveau hvor opgaverne går ind i hovedet på eleven og ikke henover hovedet på eleven. Keeping it simple.

Præsentation af Jacob Kjær

Mit navn er Jacob Kjær Siem, og er født den 19. marts 1999.

Jeg startede med at spille golf i Skærbæk Mølle Golfklub i 2012 og har siden oktober 2017 spillet i Varde Golfklub.

I sommeren 2019 blev jeg student fra Vestjysk Gymnasium Tarm. Før dette var jeg efterskoleelev hos Ikast Idrætsefterskole på golflinjen, hvor jeg brugte mange timer på at udvikle mit golfspil.

Jeg har fået mange erfaringer fra mine trænere gennem årene, bl.a. Danny Sejer, Leif Nyholm, Martin Eskesen & Jacob Tranberg. Disse mennesker har jeg lært meget af og bruger dem stadig som inspiration i min undervisning.

Efter flere år som elitespiller, drømte jeg om at blive PGA Pro. Drømmen fik jeg realiseret hos Jacob Tranberg. Efter 3 år hos Tranberggolf, blev jeg uddannet PGA Professionel. Sammen med min uddannelse som PGA Professionel har jeg også taget akademiuddannelsen i oplevelsesøkonomi.

Jeg er født og opvokset i Ølgod, men nu bor jeg i Bork Havn sammen med min hustru Maja og vores hund Yrsa.

Mine forcer: Jeg er en meget glad og positiv person med et hang af vestjysk jargon. Min undervisning bærer stort præg af: simpelhed, nysgerrighed og glæden ved at spille golf. Min undervisning retter sig mod den enkelte person uanset niveau, så der bedst muligt opnås resultater ude på banen.