Velkommen til golfshoppen i Varde Golfklub

Vi brænder for at give alle golfspillere den bedste golfoplevelse! Med vores unikke viden om træning og udstyr, rådgiver og udvikler vi golfspillere i alle aldre og på alle niveauer!

Vores filosofi er, at alle har sit eget svingmønster og skal derfor undervises ud fra egen fysisk kunnen, ønsker og ikke mindst ambitioner! – Men én ting er sikkert: gode slag og stabilt spil giver det sjoveste golfspil! – Det vil vi gerne hjælpe med! Vi er en del af  Golfstore-kæden, som med 197 butikker er en af Europas største detailhandelskæder.

Vi har i Varde både Trackman og Studio samt et udvalg i proshoppen, der gør, at vi med stolthed kan kalde os for Flagship-Store. Det betyder, at du hos os finder et af de bredeste udvalg af testkøller og testsæt, som du kan prøve på driving range, puttinggreen og på banen. Vi tilbyder et bredt udvalg af det bedste tøj, sko, jern, køller, vogne og bags.

Som Golfstore-shop garanterer vi ekspertise på udstyr i form af uddannet PGA-personale og tilbyder mulighed for personlig customfitting ud fra ønsker og sving-DNA. Som loyal kunde hos os, optjener du bonuspoint ligeså snart du er oprettet i vores kundekartotek.

Vi er løbende at finde på Facebook og Instagram, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips & tricks.


 

Facebook

Proshoppen har sin egen Facebook-side Tranberggolf / Golfstore Vardetryk her