Golfstore direkte på banen

I klubhuset finder du Proshoppen, som drives af Jacob og Sanne Tranberg.

Proshoppens hjemmeside og åbningstider findes her – tryk her

Om shoppen

Mange tror, at en on course-butik er dyrere end discount butikker, der findes i de større byer. Det er ikke korrekt. Proshoppen i Varde Golfklub er medlem af Golfstore, som er Europas største kæde inden for salg af golfudstyr, med flere end 225 butikker fordelt over hele Europa.

Fælles for alle Golfstore-butikker er, at de drives af professionelle golfspillere, som er medlem af PGA (Professional Golfers’ Association).

Golfstore har i kraft af sin størrelse markedets laveste indkøbspriser, hvilket selvfølgelig kommer kunderne til gode. Golfstore yder et såkaldt Low Price Promise. Det er en prisgaranti, som sikrer dig den laveste pris på varen, når du handler hos os.

Støt op om proshoppen, – de støtter op om Varde Golfklub.

Hvad siger trænerne?

Vi brænder for at give alle golfspillere den bedste golfoplevelse! Med vores unikke viden om træning og udstyr, rådgiver og udvikler vi golfspillere i alle aldre og på alle niveauer!

Vores filosofi er, at alle har sit eget svingmønster og skal derfor undervises ud fra egen fysisk kunnen, ønsker og ikke mindst ambitioner! – Men én ting er sikkert: gode slag og stabilt spil giver det sjoveste golfspil! – Det vil vi gerne hjælpe med!

Vi har både Trackman og Studio samt et udvalg i proshoppen, der gør, at vi med stolthed kan kalde os for Flagship-Store. Det betyder, at du hos os finder et af de bredeste udvalg af testkøller og testsæt, som du kan prøve på driving range, puttinggreen og på banen. Vi tilbyder et bredt udvalg af det bedste tøj, sko, jern, køller, vogne og bags.

Som Golfstore-shop garanterer vi ekspertise på udstyr i form af uddannet PGA-personale og tilbyder mulighed for personlig custom fitting ud fra ønsker og sving-DNA. Som loyal kunde hos os, optjener du bonuspoint lige så snart, du er oprettet i vores kundekartotek.

Vi er løbende at finde på Facebook og Instagram, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips & tricks.
Find os på Facebook tryk her