Ingen golfklub uden sponsorer!

Det gælder også Varde Golfklub. Vi er så heldige at have en bred skare af sponsorer, som trofast støtter klubben, både når det gælder faste sponsorater, og når det gælder sponsorater til vores turneringer.

Varde Golfklub har ca. 800 aktive medlemmer, og omkring 5000 årlige Greenfee spillere. I klubbens turneringer er der også mange spillere fra andre klubber der deltager.

Varde Golfklub har en flot og velholdt bane tæt på byen og midt i naturen ved Varde Å dal, et pænt og moderne klubhus med en god restaurant i hyggelige lokaler, hvor man kan nyde den smukke udsigt til golfbanen.

Dette – sammen med vore ca. 800 medlemmer og ca. 5.000 gæster årligt – gør, at klubben er et godt brand.

Én af mange fordele ved et sponsorat er, at din virksomhed bliver eksponeret over for en helt bestemt meget købedygtig målgruppe. Statistikker viser, at 60 % af alle medlemmer i DGU befinder sig i aldersgruppen 26-60 år, hvilket altså betyder du får eksponeret din virksomheds brand over for en bred attraktiv målgruppe.

Mere end blikfang
Det betyder at sponsoraterne er mere end blot en profilering af virksomheden. Som sponsor er man medlem af et netværk af lokale virksomheder, der skaber gode relationer i et miljø, hvor golfen er i centrum. Vi har sponsorpakker til alle typer virksomheder, og skræddersyr gerne pakker til den enkelte virksomheds behov.
Vores mål i Varde Golfklub er, at sponsorerne skal have en behandling og en service, der giver et optimalt samarbejde mellem klub og virksomhed.

Hvordan bliver man sponsor
Er du interesseret i at høre mere om vore sponsorater og hvad vi kan gøre for din virksomhed, vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak med dig. Udfyld formularen herunder og klubben vil rette henvendelse til dig snarest muligt.
Du er også meget velkommen til at kontakte:
Formand Dan B. Larsen på tlf.: 2631 7511 eller på dbl@dahllaw.dk
Golfklubbens kontor på tlf. 7522 4944 eller på kontor@vardegolfklub.dk

Vi glæder os til et samarbejde med din virksomhed.

Eksponering
Vores sponsorater tager sit udgangspunkt i en permanent eksponering af dit firmanavn, logo eller produkt på vores sponsortavle, teestedsskilte, flag på banen, golfbiler, trolleys eller noget helt andet – afhængig af sponsorattype.
Alle vore sponsorer bliver ligeledes eksponeret på vores website.

Alle kan blive sponsorer i Varde Golfklub både som privatpersoner og virksomheder.

Velkommen i Varde Golfklub