1. division Ungdom – spiller om oprykning den 12 september.

4. division – har sikret sig oprykning til 3. division i 2022

Opdatering fra Varde Golfklubs hold i Danmarksturneringen 2021

2. division herrer

Var meget tæt på et oprykningspil, men får en flot 2. plads i puljen og forbliver i 2. division.

For tredje år i træk ender holdet på en andenplads i puljen. Holdet fik en hård start på sæsonen med en uafgjort og to nederlag, derefter blev der spillet pletfri golf og de sidste 3 kampe bød på storsejre over Vejen Golfklub, Kolding Golfclub og Horsens Golfklub. Holdleder Johnni Breinsborg føler at holdet er godt rustet til næste sæson, set i lyset af den stærke afslutning.

4. division herrer

Vinder puljen med 10 point og spiller dermed til næste år i 3. division.

Spillerne er: Kristian Bjerre, Christian Andersen, Jonas Paibjerg, Andreas Stald, Anton Stald og Frederik Jull Esbjærg. Holdleder er Keld Møller Stald.

5. division herrer

Måtte efter hårde kampe, sande at det bliver kvalifikationsrækken næste år.
Puljen var vanvittig stærk og vi manglede lige det sidste, men potentialet og viljen er til stede, udtaler holdleder Christian Nielsen.

Kval. Række herrer
Her kæmpede gutterne med om førstepladsen i puljen til det sidste, men måtte se sig besejret af Holmsland Klit. Det blev en fin 3. plads i puljen. Godt kæmpet til drengene, anført af Henrik Friis som holdleder.

3. division Damer
Med ryggen imod muren, vandt pigerne sidste kamp, dog ikke med stor nok målscore til at forblive i 3. division, derfor må holdet en tur ned i Kval.rækken. En fortrøstningsfuld holdleder Leif Frederiksen udtaler, vi kommer igen, der er udviklingspotentiale i truppen og de unge piger, der er i periferien til holdet.

1. division ungdom
Vores unge drenge på 15-17 år, vinder en stærk pulje bestående af Great Northern, Odense Eventyr Golfklub og Breinholtgaard Golfklub. At drengene kan være med på dette niveau, i så tidlig en alder lover godt for fremtiden i Varde Golfklubs sportsafdeling. Drengene har vundet 5 ud af 6 kampe. De har holdt sammen i tykt og tyndt og spillet klassegolf, udtaler holdleder Ole Kjær.
Drengene skal spille oprykningsspil den 12. september i Århus Ådal GK.

2. division veteran
Rykker atter op i 1. division efter 1 års fravær. Kæmpe tillykke, I hører til der.

Holdkaptajn Kaj Slot har følgende kommentar:

Lørdag måtte vi skuffende rejse hjem fra Århus med et nederlag på 10-4. Et resultat der blev afgjort på allersidste hul i foursome med ét slag.

Søndag skulle vi med spænding møde Odder, som dagen før havde tævet Odense Eventyr med hele 12-2.

Efter grundige matematiske beregninger kunne vi konstatere, at vi kunne tillade os at tabe med 6-8 og alligevel rykke op.

Men – men bekymringerne blev gjort grundigt til skamme. Vi gav Odder et ”æg” og sendte dem hjem med et nederlag på 14-0.

Alle spillede formidabelt, hvilket scorerne viser i al sin tydelighed:

Lissy Solgaard  4-3
Per Kildegaard 6-4
Bjarne Nielsen 5-4
John Jakobsen 7-5
Jens Sandal 5-4
Caroline Zintio og Ole Kildegaard 8-7

En sejr på hele 35 matchpoint er ikke mindre end formidabelt.

Kval. række Super Veteran

Vinder puljen sikkert med maksimumpoints, og rykker dermed direkte op i 1. division, vest.

Holdet bestod af fra venstre Kristian Schmidt, Niels Krarup (holdkaptajn), John Nellemann, Marianne Hansen, Vagn Andersen, Lillian Seligmann og Flemming Jensen. Herud over har Leila Eskildsen og Frede Baldersbæk Nielsen deltaget på holdet.

Virkelig stærkt af Superveteranerne hvor Niels Krarup er holdkaptajn.