Greenfeeklubben A11

Varde Golfklub, Kaj Lykke Golfklub, Ribe Golf Klub og Tønder Golf Klub fortsætter samarbejde omkring GREENFEEKLUBBEN A11. Og som ny klub i samarbejdet er Skærbæk Mølle Golfklub kommet med fra 1. januar 2019.

Alle fuldtidsmedlemmer i de samarbejdende klubber kan tegne medlemskaber af greenfeeklubben. Det vil sige fuldt gyldige medlemmer, hvilket ikke er omfattende flex-medlemmer og andre typer af rabat medlemskaber.

Medlemskabet af Greenfeeklubben A11 er fastsat til kr. 700,00 pr. kalenderår. Beløbet skal indbetales til hjemmeklubben. I 2019 er der fortsat en specialpris på kr. 500,00 gældende indtil den 30. april 2019. Derefter er prisen kr. 700,00.

Eksisterende rabataftaler på greenfee mellem klubberne fortsætter uændret for de fuldgyldige medlemmer, som ikke vælger tilkøb af spilleret.

Fuldtidsmedlemmer i Varde Golfklub kan i 2019 tegne medlemskab af Greenfeeklubben A11.

Man kan spille ubegrænset antal gange i de deltagende klubber.

For at gøre brug af tilbuddet skal man gøre følgende:

1. Henvende sig på mail kontor@vardegolfklub.dk eller på kontoret og meddele, at man vil tilkøbe spilleret.
  2. Beløbet betales til Varde Golfklub.

Herefter bliver medlemmet registreret i Golfbox i Greenfeeklubben A11, således at der ved booking af spil på de samarbejdende klubbers bane fremgår kr. 0 i greenfee.

Venskabsaftale med Rold Skov Golfklub

Der kan spilles gratis i Rold Skov op til 5 gange om året uden at betale greenfee.

Gæster fra Rold Skov spiller også gratis i Varde Golfklub op til 5 gange.