Støtteforening Danmark

Golfklubben har indgået en aftale med Støtteforening Danmark, så du støtter Varde Golfklub, hver gang du handler hos dem.

Ved at købe bambustøj gennem Støtteforening Danmarks webshop støtter du direkte golfklubben, da 50% af hvert køb går til den forening, du vælger at støtte.

HUSK, at du skal vælge Varde Golfklub i øverste højre hjørne, inden du bestiller nogle varer.
Følg dette link for bestilling – tryk her

Et af vore medlemmer har udtalt: Jeg har afprøvet produktet. Det er supergodt – kan virkelig anbefales og samtidig støtter man golfklubben.


OK

Golfklubben har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Junior- og Sportsafdelingen i Varde Golfklub, hver gang du tanker.

OK har gjort det supernemt for dig at støtte golfklubben. Nu kan I nemlig også støtte med Dankortet.

Det eneste, de skal gøre, er at tilføje Dankortet som betalingsmiddel i OK’s gratis app. Så får din forening 5 øre pr. liter – præcis som du kender det fra OK Benzinkortet. Og en ekstra støtte på 200 kr., første gang medlemmet har tanket 500 liter.

Med OK’s Tank & Betal-app kan foreningens medlemmer både betale fra forsædet, finde nærmeste tank og blive siddende bag rattet, når bilen bliver vasket. Og uanset om de betaler med deres Dankort eller OK Benzinkort, får foreningen 5 øre pr. liter.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret, tlf. 7522 4944 eller mail: kontor@vardegolfklub, eller du kan kontakte Jan Christensen på tlf. 9955 8642


Vestjylland Forsikring

Varde Golfklub og Vestjylland Forsikring har skabt et partnerskab, der betyder støtte til den lokale sport og det gode sammenhold.

Partnerskabet betyder, at når du skifter til Vestjylland Forsikring støtter forsikringsselskabet klubben med 500 kr. pr. familie. Hvis du bestiller et forsikrings-tjek støttes klubben med 250 kr.

Ring til assurandørerne Karsten Egelykke, tlf. 6037 4129 eller Tommy Lange tlf. 2447 8558.
HUSK at oplyse, at du er medlem i Varde Golfklub, så pengene genereres til klubben.


Det Faglige Hus

Sportsafdelingen i Varde Golfklub har indgået en aftale med Det Faglige Hus.

Aftalen betyder, at der går 1.000 kr. i klubkassen, hver gang et af klubbens medlemmer melder sig ind i Det Faglige Hus.

Læs mere – tryk her


Campaya

Lej et sommerhus – Alle sommerhuse samlet ét sted

Er du på udkig efter et sommerhus til leje i Danmark eller udlandet? Så er du kommet til det rigtige sted. På Campaya.dk har vi samlet de danske sommerhuse og udenlandske feriehuse og ferielejligheder på tværs af udlejningsbureauerne, så du kun behøver lede et sted, når du skal finde den perfekte feriebolig.

Lej et hus – tryk her

Få ferieinspiration – tryk her