Golfklubben har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Junior- og Sportsafdelingen i Varde Golfklub, hver gang du tanker.

OK har gjort det supernemt for dig at støtte golfklubben. Nu kan I nemlig også støtte med Dankortet.

Det eneste, de skal gøre, er at tilføje Dankortet som betalingsmiddel i OK’s gratis app. Så får din forening 5 øre pr. liter – præcis som du kender det fra OK Benzinkortet. Og en ekstra støtte på 200 kr., første gang medlemmet har tanket 500 liter.

Med OK’s Tank & Betal-app kan foreningens medlemmer både betale fra forsædet, finde nærmeste tank og blive siddende bag rattet, når bilen bliver vasket. Og uanset om de betaler med deres Dankort eller OK Benzinkort, får foreningen 5 øre pr. liter.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret, tlf. 7522 4944 eller mail: kontor@vardegolfklub, eller du kan kontakte Jan Christensen på tlf. 9955 8642

Varde Golfklub og Vestjylland Forsikring har skabt et partnerskab, der betyder støtte til den lokale sport og det gode sammenhold.

Partnerskabet betyder, at når du skifter til Vestjylland Forsikring støtter forsikringsselskabet klubben med 500 kr. pr. familie. Hvis du bestiller et forsikrings-tjek støttes klubben med 250 kr.

Ring til assurandørerne Karsten Egelykke, tlf. 6037 4129 eller Tommy Lange tlf. 2447 8558.
HUSK at oplyse, at du er medlem i Varde Golfklub, så pengene genereres til klubben.

Sportsafdelingen i Varde Golfklub har indgået en aftale med Det Faglige Hus.

Aftalen betyder, at der går 1.000 kr. i klubkassen, hver gang et af klubbens medlemmer melder sig ind i Det Faglige Hus.

Læs mere – tryk her