Optimalkost

TILBUD til medlemmerne i Varde Golfklub.

Jeg hedder Heidi Foldager og er ejer af OPTIMALKOST. Og nu er jeg blevet sponsor i Varde Golfklub. Jeg er selv vild med at spille golf.

Som medlem af Varde Golfklub får du nu rabat på mine personlige kostvejledninger på kr. 200,-. En personlig kostvejledning koster kr. 1000,- og varer 1,5 time. Du får udleveret mine anbefalinger på skrift samt udleveret forslag til måltider.

Hvis du får styr på dit blodsukker og næringsindholdet i din mad, så har du mulighed for at præstere bedre på golfbanen.

Og hvis du lider af forskellige helbredsmæssige udfordringer som fx for højt blodtryk, for højt kolesterol, ønsker vægttab, lider af ustabilt blodsukker og fx allergi eller eksem, så er personlig kostvejledning også noget for dig.

Er du usikker på, hvorvidt en personlig kostvejledning er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 61692095 eller M: info@optimal-kost.dk

Du kan også følge mig på de sociale medier. På Facebook finder du mig under Optimal-kost.

Mange smil

Heidi

 


LOOP

Tilbud til alle medlemmer af Varde Golfklub

–  Første 30 dages træning til kun 1 kr. samt gratis oprettelse

–  Herefter abonnement til 199 kr. pr. 30 dage

–  Gratis LOOP-tjek (kropsanalyse med fedtprocent, muskelmasse, kropsalder mv.)

–  Gratis prøvetime

–  Gratis the og kaffe

LOOP Fitness er baseret på et unikt koncept og en anderledes tilgang til fitness. LOOP Fitness er cirkeltræning med fokus på både styrke og kredsløbstræning. Hos os er der plads til alle – alle træningsniveauer, kropsformer og aldre. Vores mål er at skabe et afslappende og rummeligt træningsmiljø, hvor man kan få rørt kroppen, mens hovedet slapper af. Vi har fokus på, at vores medlemmer skal have en god oplevelse med deres træning samtidig med, at de ser og mærker resultaterne på deres krop.

Træning behøver ikke at være kompliceret og uoverskueligt. Hos os tager træningen en god halv time, og så er hele kroppen blevet brugt. Det er effektivt, simpelt og afslappende.

Læs mere her: www.loopfitness.dk

Kontakt os her: varde@loopfitness.dk tlf. 4174 6278 eller mød op i vores bemandede åbningstid, som du kan se her: https://loopfitness.dk/centre/loop-fitness-varde/


FysioCenter Varde

FysioCenter Varde er certificeret Golfklinik og er med i det landsdækkende samarbejde med Golfklinik Danmark.

Golf Fitness er fysisk holdtræning direkte målrettet golfspillere. Holdtræningen udføres af golffysioterapeuterne Martin Johansen og Susan Helbo, og alle kan deltage uanset fysik, alder og handicap. Træningen er også for dig, der sætter pris på den sociale del ved træningen. Udbytte af Golf Fitness:

• Ud over det traditionelle udbytte ved fysisk træning, er målsætningen her også, at dit golfspil bliver forbedret.

• Du vil opleve, at du får mere power. Evnen til at lave en mere eksplosiv svingbevægelse giver dig de ekstra meter på fairway.

• Bedre stabilitet. Kroppens stabiliserende muskelkorset er fundamentet for at udvikle power og for at være stabil i svingbevægelse

• Øget mobilitet. En bedre smidighed giver dig mulighed for at komme i golfsvingets yderpositioner

Yderligere information www.fysiocentervarde.dk, tlf. 7522 1224 eller mail@fysiocentervarde.dk


Fitness2you Varde

Tilbud til alle medlemmer af Varde Golfklub.

Golfsæsonen nærmer sig sin afslutning, og du har som medlem af Varde Golfklub igen mulighed for at holde formen vedlige hen over efteråret og vinteren samt komme stærkere tilbage til 2023 sæsonen.

Dit lokale fitnesscenter Fitness2you Varde på Ribevej 7 har fortsat en sponsoraftale med juniorafdelingens talentspillere og tilbyder samtidig alle medlemmer af Varde Golfklub et medlemskab til fri fitness indtil 1. april 2023.

Dette får du for kun 650,- kr. og inkluderer fri træning i centrets åbningstid, som er fra kl. 05 – 23 hver dag, indmeldelseskort og er uden binding eller andre forpligtigelser.

For at få glæde af dette tilbud skal du medbringe dit bagmærke i centeret mandag eller onsdag mellem kl. 18 – 20 eller kontakte Morten på 41650969.

www.fitness2youvarde.dk


Laudrup Vin & Gastronomi

Siden 1993 har vi i Laudrup Vin & Gastronomi forkælet danskernes ganer med vådt og tørt, først fra Spanien og i dag fra hele verden. Især vores interesse for kompromisløst vellavede vine bragt os til, hvor vi er i dag med små 20 ansatte i Skovlunde og i Jylland.

Til vin hører mad, og der er ikke noget bedre end at opleve kombinationen af de to ting gå op i en højere enhed. Til vores sortiment importerer vi derfor også en række af eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien og Italien.

Vi har gode medlemstilbud til alle medlemmer af Varde Golfklub.

Vi giver 15% rabatwww.laudrup.dk

Rabatkode: VARDEGOLF