AC Vinimport – her får du god smag

Beliggende i hjertet af Hjerting, kun 400 meter fra vandet, ligger vores butik AC Vinimport.
Hos AC Vinimport tror vi på bæredygtig vinimport. Derfor gør vi også tingene lidt anderledes end de fleste andre. Vi har direkte kontakt til den enkelte vingård når vi importerer vores vine – og går i en stor bue udenom vinkonsordier, som presser priserne, kvaliteten og arbejdsglæden hos vinbønderne. Det ultimative mål med AC Vinimport er at skabe et vinunivers, hvor alle føler sig velkomne – online og i butikken.
Du skal føle, at du får en god rådgivning og at der findes en vinløsning til ethvert behov og budget.

Læs mere om AC Vinimport – tryk her

Vi har samlet eksklusive medlemstilbud til alle medlemmer af Varde Golfklub:

Tilbud: Spar 20% din ordre – tryk her

April tilbud: Man får 6 flasker gratis vin (se vinen her) på alle køb over kr. 499,-

* Tilbuddene gælder på alle ikke i forvejen nedsatte varer.

* Rabat regnes i kassen

* Rabatkoden er vg2021

Laudrup Vin & Gastronomi

Siden 1993 har vi i Laudrup Vin & Gastronomi forkælet danskernes ganer med vådt og tørt, først fra Spanien og i dag fra hele verden. Især vores interesse for kompromisløst vellavede vine bragt os til, hvor vi er i dag med små 20 ansatte i Skovlunde og i Jylland.

Til vin hører mad, og der er ikke noget bedre end at opleve kombinationen af de to ting gå op i en højere enhed. Til vores sortiment importerer vi derfor også en række af eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien og Italien.

Vi har gode medlemstilbud til alle medlemmer af Varde Golfklub.

Vi giver 15% rabatwww.laudrup.dk

Rabatkode: VARDEGOLF

Fitness2you Varde

Tilbud til alle medlemmer af Varde Golfklub.

Dit lokale fitnesscenter Fitness2you Varde på Ribevej 7 har indgået en sponsoraftale med juniorafdelingens talent drenge og piger, og tilbyder samtidig alle medlemmer af Varde Golfklub et medlemskab til fri fitness indtil 1. april 2021.

Dette får du for kun 650,- kr. og inkluderer fri træning i centrets åbningstid, som er fra kl. 05 – 23 hver dag, indmeldelse kort og er uden binding eller andre forpligtigelser.

For at få glæde af dette tilbud skal du medbringe dit bagmærke i centeret mandag eller onsdag mellem kl. 18 – 20 eller kontakte Morten på 41650969.

www.fitness2youvarde.dk

FysioCenter Varde

FysioCenter Varde er certificeret Golfklinik og er med i det landsdækkende samarbejde med Golfklinik Danmark.

Golf Fitness er fysisk holdtræning direkte målrettet golfspillere. Holdtræningen udføres af golffysioterapeuterne Martin Johansen og Susan Helbo, og alle kan deltage uanset fysik, alder og handicap. Træningen er også for dig, der sætter pris på den sociale del ved træningen. Udbytte af Golf Fitness:

• Ud over det traditionelle udbytte ved fysisk træning, er målsætningen her også, at dit golfspil bliver forbedret.

• Du vil opleve, at du får mere power. Evnen til at lave en mere eksplosiv svingbevægelse giver dig de ekstra meter på fairway.

• Bedre stabilitet. Kroppens stabiliserende muskelkorset er fundamentet for at udvikle power og for at være stabil i svingbevægelse

• Øget mobilitet. En bedre smidighed giver dig mulighed for at komme i golfsvingets yderpositioner

Yderligere information www.fysiocentervarde.dk, tlf. 7522 1224 eller mail@fysiocentervarde.dk