Happydays

Varde Golfklub samarbejder med kør selv-eksperten Happydays – og det betyder, at du som medlem af Varde Golfklub får kør selv-ferier med rabat på op til kr. 300,- pr. person på udvalgte ophold.

Se specialtilbud til golfklubbens medlemmer – tryk her

Happydays er din kør-selv-ekspert – uanset om du er til vinferie, wellnessferie, slotsferie eller noget helt fjerde.

Familien vil sætte pris på de børnevenlige hoteller med swimmingpool, og for det børnefri par lokker afstikkeren til en hyggelig kro måske?

Rabat:
Happydays er altid ude på at gøre dine feriedage lidt bedre – og booker du dit ophold via linket her på siden, får du altid min. 150 kr. i rabat pr. person og mulighed for at få helt op til 300 kr. pr. person.

Bemærkninger:
Rabatten er fratrukket priserne på de udvalgte ophold, når du booker via linket her på siden.

Brug for hjælp til din booking?

Har du brug for hjælp, kan du altid ringe på tlf.: 70 20 34 48.
Husk at oplyse rejsekoden: VARDEGOLFKLUB.
Telefonen er åben hverdage kl. 9.00-17.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og tastefejl.

Golfpark Strelasund, Tyskland

Idyllisk beliggende, mellem de to tyske hansestæder Stralsund og Greifswald, ligger Golfpark Strelasund med et 36 huls golfanlæg og wellness (Mecklenburg-Vorpommern Platz par 72 og Strelasund Inselcourse par 71), Landgasthof Frettwurst, Bar Annas Eck og golfhotel med moderne værelser med udsigt over bane og træningsområde, lejligheder med plads til op til 6 personer samt StrelaMare – saunaområde, pool og massage.

Afstanden fra den dansk/tyske grænse er 360 km, hvoraf 325 km er på motorvej.

Golfpark Strelasund er det perfekte udgangspunkt for udflugter i det charmerende Vorpommern med øerne Rügen og Usedom. Udforsk de historiske byer, nyd traveturen og nyd det regionale køkken.

Læs mere om Golfpark Strelasund – tryk her

Bravo Tours

Link til Bravo Tours – tryk her

Varde Golfklub har indgået en samarbejdsaftale med Bravo Tours, hvilket indebærer at Bravo Tours yder som min. 100 kr. i provision til klubben på hver golfrejse, der sælges til et af klubbens medlemmer. provisionen stiger i takt med antal solgte rejser.

Husk af oplyse medlems nummer ved bestilling.

Nordic Golfers

NordicGolfers.com sikre at du får bedste pris på din næste golftur. Vi samarbejder i dag med over 800 golfbaner, hoteller og resort i mere end 30 lande!

Klik ind på www.nordicgolfers.com og få tilbud på din næste golftur. Følgende garanti har du altid:

1. Prisgaranti
  2. Dansk kundeservice
  3. Hvis i er en gruppe på mere end 10 personer, så kan vi også være sponsor med præmier til til jeres tur

Få tlibud her: www.nordicgolfers.com

Lydinge Golf Resort

Vi har startet et nyt samarbejde med en golfklub i Helsingborg, som hedder Lydinge Resort. Her er der i april åbnet et nyt golfhotel med spa. Som medlem af Varde Golfklub får du 100 kr. i rabat per person på alle deres golfpakker ved booking inden den 31. marts.
Se mere – tryk her

Klik på dette link for at se deres golfpakker eller tilpas din egen – http://lydinge.com/boka/boka-golfpaket/