Link til Bravo Tours – tryk her

Varde Golfklub har indgået en samarbejdsaftale med Bravo Tours, hvilket indebærer at Bravo Tours yder som min. 100 kr. i provision til klubben på hver golfrejse, der sælges til et af klubbens medlemmer. provisionen stiger i takt med antal solgte rejser.

Husk af oplyse medlems nummer ved bestilling.

NordicGolfers.com sikre at du får bedste pris på din næste golftur. Vi samarbejder i dag med over 800 golfbaner, hoteller og resort i mere end 30 lande!

Klik ind på www.nordicgolfers.com og få tilbud på din næste golftur. Følgende garanti har du altid:

1. Prisgaranti
  2. Dansk kundeservice
  3. Hvis i er en gruppe på mere end 10 personer, så kan vi også være sponsor med præmier til til jeres tur

Få tlibud her: www.nordicgolfers.com

Lydinge Golf Resort – tryk her

Vi har startet et nyt samarbejde med en golfklub i Helsingborg, som hedder Lydinge Resort. Her er der i april åbnet et nyt golfhotel med spa. Som medlem af Varde Golfklub får du 100 kr. i rabat per person på alle deres golfpakker ved booking inden den 31. marts.
Se mere – tryk her

Klik på dette link for at se deres golfpakker eller tilpas din egen – http://lydinge.com/boka/boka-golfpaket/