Link til Bravo Tours – tryk her

Varde Golfklub har indgået en samarbejdsaftale med Bravo Tours, hvilket indebærer at Bravo Tours yder som min. 100 kr. i provision til klubben på hver golfrejse, der sælges til et af klubbens medlemmer. provisionen stiger i takt med antal solgte rejser.

Husk af oplyse medlems nummer ved bestilling.

Golf Tyskland – tryk her

Går golfturen til Tyskland, så kan du med fordel besøge www.golftyskland.dk. Her får du en oversigt over 150 tyske golfbaner, hoteller og resorts.

GolfTyskland.dk kan hjælpe med, at du får 3 tilbud på din næste golftur – kvit og frit.
Læs mere på www.golftyskland.dk.

Lydinge Golf Resort – tryk her

Vi har startet et nyt samarbejde med en golfklub i Helsingborg, som hedder Lydinge Resort. Her er der i april åbnet et nyt golfhotel med spa. Som medlem af Varde Golfklub får du 100 kr. i rabat per person på alle deres golfpakker ved booking inden den 31. marts.
Se mere – tryk her

Klik på dette link for at se deres golfpakker eller tilpas din egen – http://lydinge.com/boka/boka-golfpaket/

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.