Der trænes mandag og torsdag kl. 17.00 til 18.20

Sæson 2021 starter torsdag den 25. marts.

Vær med til virtuel opstartsmøde mandag den 22. marts kl. 19.00 – find linket i Facebook gruppen “Juniorgolf Varde”, og hør hvad hele sæson 2021 byder på.

Info

Ved at klikke på knapperne i panelet til venstre, kan du finde frem til årets aktivitetskalender, oplysninger om Ribe Amts Junior Tour, D-Tour, Mini Tour, DGU Hulspils Cup, Junior Cup, Kids Cup og alle de mange tilbud og udfordringer, der møder juniorerne i VGK.

Finder du ikke det, du søger her på hjemmesiden, så tal med Jacob eller et medlem af juniorudvalget.

Til juniorer, som har lyst til at prøve golfsporten, kan man komme til juniortræning 3 gange, inden man melder sig som prøvemedlem. Så mød op en træningsdag og aftal nærmere med Jacob.

I forbindelse med træning (enten før eller efter) opfordres alle juniorer til at gå ud at spille en hel eller en halv runde på banen sammen med en eller flere andre juniorer. Golf er jo et socialt spil.