Opstart

Velkommen til sæsonen 2021

Atter et års torsdage skal stå i golfens tegn, når vi alt efter tidspres fra arbejdsforpligtelser haster til Gellerupvej for at hylde spillet, der gør livet værd at leve.

Atter et år vil manglende rytme i svinget og andre omstændigheder få enkelte til at fortryde den enkelte torsdags fremmøde.

Atter et år vil endnu flere gå i klubhuset stolte over egne præstationer dryssende salt i sårene på på dagen knap så fremragende medspillere.

Atter et år vil vi spendere 3-4 timer af hver torsdag på forskellige overraskende variationer over godt selskab, mens vi deler deres, og måske endda en gang imellem egne, medbragte bestyrkninger.

Og atter et år vil vi uanset kvaliteten af runden, efter et enkelt glas og et godt måltid mad, endnu en gang i godt selskab, kunne gå glade hjem, overbeviste om, at livet jo faktisk er værd at leve.

Vi starter torsdag den 8/4 kl. 16.00 med 18 huller fra Tee 57. Derefter skulle

der have været velkomst og orientering i restauranten om sæsonen 2021, men vi må til den tid endnu ikke forsamles så mange, som forhåbentlig har deltaget i runden. Så nogle vil gå hjem med præmier til gode.

Turneringsplanen kan ses på https://www.vardegolfklub.dk/klubber-i-klubben/mens-section/ og naturligvis på vores opslagstavle i foyeren ved kontoret.

Lad os komme i gang!

Grib fat i én fra bestyrelsen, hvis du har spørgsmål:

Kasserer: Hans Ellegaard tlf. 20 28 94 50

Formand: Kim Paibjerg tlf. 40 22 64 36