Velkommen i Ladies Section i Varde Golfklub

Ladies Section (LS) er en klub i klubben og består af ca. 25 kvinder, der mødes hver tirsdag eftermiddag til golf, hygge og uformelt samvær.

De fleste af os spiller 18 huller, men det er også muligt kun at spille 9 huller, hvis det passer dig bedre enten af arbejdsmæssige, tidsmæssige eller helbredsmæssige grunde. Der er hver uge præmier på spil, støttet af vores sponsorer, men du behøver absolut ikke
at være et konkurrence menneske for at være med.

En gang om måneden har vi fælles spisning og præmieuddeling for den foregående måned. Der er dog en stor del af os, der også spiser sammen i restauranten efter runden de øvrige tirsdage, når det er muligt.

Sæsonen starter i april og slutter i oktober. Starttiden er afhængig af tidspunktet for solnedgang, men mellem kl. 16:00 – 17:00. Juli er ferietid, men vi spiller på uformel vis ved bookning på Golfbox.

Som bestyrelse sørger vi for, at vi spiller forskellige spilformer gennem sæsonen, eksempelvis stableford, slagspil, greensome, hulspil og meget mere. Der vil altid være en introduktion til de forskellige spilformer inden runden, og vi vil sørge for, at der er en ”garvet” spiller i spilformen på hvert hold, der sendes ud. Sæsonens Turneringsplan kan ses på Varde Golfklubs hjemmeside under Klubber i Klubben, Ladies Section. Tilmelding foregår via Golfbox.

Der er ingen handicapbegrænsning, men vi har som en regel, at vi alle, uanset handicap, samler bolden op, hvis vi har opbrugt vores mulighed for at få point på det pågældende hul, eller hvis vi bruger mere end 10 slag. Dette for at sørge for et godt flow på banen.

Det koster 400 kr. for hele sæsonen (inkl. nærmest flaget). Du er velkommen til at være med 1-2 gange uden at betale, så du kan vurdere, om det er noget for dig.

Har du lyst til at være med, så ring eller mail til en af os fra bestyrelsen, så hjælper vi dig godt i gang, og den af os, du kontakter vil sørge for at spille med dig de første gange, du er med. Alternativt kan du bare melde på via Golfbox og dukke op om tirsdagen.

HUSK: Tilmelding på Golfbox skal være inden kl. 12:00 på spilledagen.

Vi glæder os til at se dig på Varde Golfklubs dejlige bane.

Sponsorer:
Advokatselskabet Kirk Larsen & Ascanius, Lingeri Huset, Boutique Sanne og Anton.