Pink cup - bags

Velkommen i Ladies Section i Varde Golfklub

Ladies Section (LS) er for alle ”piger”, som er over 18 år, og som er medlem af Varde Golfklub. Du er hjertelig velkommen til at møde op tirsdag eftermiddag (se Turneringsplan). Husk at melde dig på via Golfbox (se Turneringer – Varde Golfklub – gå ned på aktuel dato for LS) eller mød op senest 15 min. før matchen starter. Der er ingen handicapbegrænsning!!!

Det er også muligt at gå 9 huller!! 9-hullers spillerne skal også melde sig på via Golfbox senest kl.15:30 på spilledagen. 9-hullers spillerne teer ud 2 timer senere end 18-hullers spillerne (se Turneringsplan). Da der ingen handicapbegrænsning er, kan alle spille med!!!

Long distance medlemmer er accepteret. Du er også velkommen som gæstespiller (i to matcher pr sæson). Det koster 20 kr. pr gang. (Du kan ikke deltage i præmierækken eller nærmest flaget som gæstespiller).

Vi gør en særlig indsats, for at nye spillere skal føle sig velkomne, uanset om du har spillet i kort eller lang tid eller har højt eller lavt hcp. Og vi varierer spilformerne, så vi også har det sjovt, mens vi er på banen (fremgår af turneringsplanen).

Vi har én månedlig præmieoverrækkelse første tirsdag i måneden, men vi hygger os alle tirsdage med spisning efter spil, hvis du har lyst.

Du er velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at deltage, så du “kender en af os” de første gange, du vil deltage.

Kontingentet er på 300 kr. – Læs evt. mere i vores vedtægter.

Vel mødt – vi ses på Varde Golfklubs dejlige bane.

Sponsorer:
Advokatselskabet Kirk Larsen & Ascanius, Tørner, Helsam og Lingerihuset.