Bliv medlem og nyd samværet i Varde Golfklub

Kom og vær med!
Formålet med “klub i klubben” er – udover at dygtiggøre sig i golfspillet – at arrangere/ deltage i turneringer for medlemmerne og at diskutere golf- og etiketterregler samt kombinere golfspillet med hyggeligt samvær.

Men’s Section:
For at blive medlem af Men’s Section skal du være mandligt medlem af Varde Golfklub.
Du skal være fyldt 21 år, der er ingen hcp. begrænsning – dog kan man max. tildeles 36 slag fra gul tee på Varde Golfklubs bane for at kunne deltage.
Spilledag er torsdag eftermiddag/aften.

Ladies section:
Alle kvindelige medlemmer af Varde Golfklub, som er fyldt 18 år og har et registreret
handicap, kan deltage – uanset højt eller lavt handicap! Long distance medlemmer er også velkomne.
Spilledag er tirsdag eftermiddag.

Morgenfruerne:
Som medlemmer kan optages kvindelige medlemmer af Varde Golfklub, som er fyldt eller fylder 50 år i optagelsesåret; dog kan medlemmer med 55 tildelte slag eller derover kun gå 9 huller.
Spilledag er torsdag formiddag.

Seniorklubben:
Alle mandlige medlemmer af Varde Golfklub, som er fyldt 55 år og med et registreret handicap på 45 eller derunder, kan være medlem af klubben.
Der spilles i 3 rækker:  A-række · B-række · C-række 9 – huls-spillere.
Spilledag er onsdag formiddag.