Mød op i Varde Golfklub, hvor vi har skabt et unikt Varulveunivers for bør mellem 3 og 8 år.

Vi sørger for leg, nye kammerater og sjove oplevelser.

Det eneste, du skal gøre, er, at komme ud i klubben og opleve, hvad vi har at byde på.

Vi mødes på træningsbanen.

 

Varulveunger

Varulveungerne er en del af Varde Golfklubs juniorafdeling og er målrettet mod børn, som kunne tænke sig at prøve golf. Varulveungerne er et godt sted at starte, hvis du er pige eller dreng og har lyst til at teste om golf er din nye sport. Vi har som udgangspunkt målrettet Varulveungerne mod de 3 til 8-årige. Men er du yngre eller ældre og synes Varulveungerne passer godt til dig, så er du også velkommen.

Formål og værdier
Vi ønsker at give Varulveungerne den bedste start på livet som golfspiller. Fokus på leg, glæde, sjov, venskaber, udvikling og nye oplevelser. Det betyder, at vi vægter det sociale højt, og at ungerne griner, leger og får masser af succesoplevelser. Vi vil gerne skabe et miljø, hvor børnene trives og er trygge, mens de undersøger om golf er en sport for dem. Varulveungerne skal være gode kammerater, lære at træne og hjælpe hinanden.

Gå til golf – træning
Vi mødes hver søndag fra kl. 10:00 til 11:30, hvor den første del ofte vil være en kombination af lege, træningsøvelser og golfaktiviteter på træningsområdet. Den sidste del foregår som regel på klubbens lille bane (Par-3-bane), hvor vi laver forskellige spil og lege med børnene. Disse søndage er arrangeret i samarbejde mellem klubbens træner og frivillige forældre/bedsteforældre.

Praktisk information
Har du lyst til at prøve golf så kom forbi en søndag og deltag sammen med de andre Varulveunger. Det kræver ingen forkundskaber – blot at du kommer i udendørs tøj som giver mulighed for bevægelse. Udstyr kan både børn og voksne låne gratis af golfklubben på dagen.

Pris og tilmelding
Det koster 400 kr. pr. barn at deltage for en sæson. Vi kører på med træning og hygger fra og med uge 17-26 og efter sommerferien fra uge 32-40. Du er velkommen til at komme et par gange for at tjekke, om Varulvegolf er noget for dig, inden du melder dig til Varulveungerne.
Er dit barn medlem af Varulveungerne kan du som forældre samtidig frit benytte par-3-banen alle ugens dage, når du spiller med dit barn.

For tilmelding til Varulveungerne kontaktes golfklubbens sekretariat på telefon 7522 4944 eller via mail på kontor@vardegolfklub.dk – tilmeldingsblanket på https://www.vardegolfklub.dk/medlemmer/junior/ skal benyttes.

Kommunikation og information
Information findes på www.vardegolfklub.dk

Vi bestræber os på at benytte denne facebookgruppen ”Varde Golfklubs Varulveunger” til at kommunikere med hinanden, samt når vi mødes om søndagen.