Bagmærke – medlemskort til Varde Golfklub

Når du starter som prøvemedlem får du et bagmærke, som angiver du er prøvemedlem.

Bagmærket skal placeres synligt på din bag,

Når du har færdiggjort dit golfkørekort (gennemført træning, regelaften/regelprøve samt min. 4 onsdagsturneringer) har du mulighed for at blive medlem af Varde Golfklub. Vælger du dette, vil du herefter få det bagmærke, der svarer til den medlemskategori, du har betalt for. Du vil samtidigt modtage et DGU (Dansk Golf Union) medlemskort, som giver dig mulighed for at købe greenfee til andre baner, såvel i som udenfor Danmark.

 

Du har dog undervejs i dit begynderforløb mulighed for at tilkøbe mulighed til at spille med andre medlemmer af klubben (over 18 år) allerede efter gennemført træning, regelaften/regelprøve samt 1 onsdagsturnering. Dette sker ved, at du efter den ene onsdagsturnering overgår til at betale medlemskab af klubben, også selvom dit tre-måneders medlemskab ikke er udløbet. Når du har opnået 4 onsdagsturneringer og dermed dit golfkørekort, vil du overgå til DGU – medlemskab.

Begyndere i turbuforløb, skal overgå til medlemskab efter gennemført træning, regelaften/regelprøve samt 1 onsdagsturnering, såfremt man ønsker fortsat tilknytning og brug af faciliteterne i Varde Golfklub.

Husk du er fortsat velkommen til onsdagsturneringerne.