pro

Træningslektioner kan bookes i Golfbox under tidsbestilling

Kurser oprettes løbende og kan ses på www.golfbox.dk

Vi er åbne for idéer og ønsker

Jacob

Præsentation af Jacob Tranberg
Hej alle sammen. Jeg hedder Jacob Tranberg, og er født 2. april 1976.

Jeg har spillet golf siden 1992, hvor jeg startede i Henne Golfklub og siden flyttede til Varde Golfklub, da vores flotte bane åbnede. Jeg er uddannet dynemand hos Lars Larsen, og har en højere handelseksamen.

Jeg blev inspireret af mange forskellige trænere, inden jeg selv valgte at tage spinget ud som golftræner. Blandt andre kan jeg nævne: Jan Frej, Bobby, Howard Barton, da jeg spillede i Himmerland. De tre havde tilsammen, det jeg gerne vil kunne tilbyde, nemlig en teknisk træner, en pædagogisk træner, samt en mental træner. Jeg mener at alle tre aspekter er vigtige for at blive en god træner.

Jeg bor i Varde med min hustru Sanne og vores tre børn, Mikkel, Matilde og Malou.

Mine forcer: Pædagogisk træning, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes målsætning og fysiske formåen. Træning foregår på et niveau hvor opgaverne går ind i hovedet på eleven og ikke henover hovedet på eleven. Keeping it simple.

Nikolaj

Præsentation af Nikolaj Viuff

Hej alle sammen. Jeg hedder Nikolaj Viuff og er født d. 5. oktober 1992. Jeg har spillet golf siden 2006, jeg startede kort i Henne Golfklub, men har siden hen spillet i Skærbæk Mølle Golfklub. I de sidste 7 år har jeg været medlem her i Varde Golfklub.

Jeg blev student på Varde Handelsskole i 2011, hvorefter jeg forfulgte drømmen om det Professionelle golfliv. Jeg har spillet turneringer på Ecco-Touren & Nordic League i de sidste 3 år, samt spillet Q-School til Europa-touren et par gange.

Mine Forcer: Jeg er en meget positiv & tålmodig person, som er god til at se muligheder & løsninger i Golfsving. Samtidig har jeg meget erfaring fra mit professionel liv. Min undervisning vil være til folk på alle niveauer, som ønsker at få en undervisning som er brugbar på Golfbanen.