Turneringsbetingelser

A, B, C og D rækkerne.

Deltagere

Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes samt kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af godkendt golfklub under Dansk Golf Union. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret. Spillerne skal have et EGA-handicap for at kunne deltage i turneringen. Flexmedlemmer kan ikke deltage

En spiller må gerne spille i forskellige rækker, dog ikke i samme uge. Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. seniorer og veteraner kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger, deltage i ABCD-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne. Divisionsspillere kan uden begrænsninger deltage i de indledende runder og i slutspil.

Spilleform

Der spilles hulspil over 18 huller.  Med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee, eller hvad der er sædvanlig klub-tee. I A-rækken kan holdkaptajnerne aftale, at der spilles fra blå/hvidt teested, eller hvad der måtte være tilsvarende disse teesteder. Singlerne spilles som 2-bolde. Der spilles fra scratch i alle rækker.

Rækkeinddeling

Dame- og herrerække defineres ved ens EGA handicap:

A-række min.  4,5
B-række min. 11,5
C-række min. 18,5
D-række min. 26,5

Spillernes EGA-handicap om fredagen er afgørende for, om spilleren er spilleberettiget i en given række i den efterfølende uge. På selve dagen er spillerens dagsaktuelle EGA-handicap afgørende for startrækkefølgen blandt herresinglerne.Dame- og herrerække defineres ved ens EGA handicap:

Se yderligere informationer på Regionsgolf`s hjemmeside: Tryk her