Klubmesterskab 2008

I forbløffende godt vejr og med 89 deltagere blev årets klubmesterskaber i slagspil afviklet i weekenden. For mange var det uvant at spille fra hvid eller blå tee – og selv om solen strålede og der på det nærmeste var vindstille (i hvert fald lørdag) var der ikke mange af deltagerne, der spillede de to runder til handicap – en enkelt præsterede dog imponerende 47 stablefordpoint i første runde!. Men mange deltog vel vidende, at det var ret usandsynligt, at de ville slæbe trofæet hjem. Og netop det, at der er mange der alligevel tager udfordringen op, er med til at gøre dagen festlig.

Klubmestrene 2008 blev:

Herre Veteran Thomas Platz
Dame Veteran Anne Marie Christensen

Herre Senior Ole Kildegaard
Dame Senior Marianne Hansen

Herre Midage Brian Schmidtdorff
Dame Midage Henny Johnsen

Herrer Thomas Daugaard
Damer Marianne Eriksen

Herre Junior Mathias Ellegaard
Dame Junior Christina Friis

Også årets klubmesterskaber i hulspil foregik i strålende solskin. Nogen i matchudvalget må have rigtigt gode forbindelser til de højere magter, siden det er muligt at hidkalde godt vejr midt i alle regnvejrsdagene.

Og efter spændende indledende runder lørdag og tætte semifinaler søndag formiddag, var der kun fire spillere på banen søndag eftermiddag. Til en afveksling var det pigernes finale, der trak tilskuere og det var også der den tætteste kamp foregik. Først på 17. hul måtte Anne Cathrine Larsen tage hatten af og give hånd til Marianne Eriksen, der genvandt titlen (med sejrscifrene 2-1).

Hos herrerne var matchen slut allerede på 13. green, hvor Morten Lauridsen, der sidste år tabte på 23. hul, i år kunne sikre sig en komfortabel sejr (6-5) over Claus Kristiansen

Klubmesterskab 2008