Junior 1

Vi ses i juniorafdelingen

Træningsdage mandag og torsdag kl. 17.00 til 18.20 indtil efterårsferien (uge42)

Ved at klikke på knapperne i panelet til venstre, kan du finde frem til årets aktivitetskalender, oplysninger om Ribe Amts Junior Tour, Junior Distrikts Tour, Mini Tour, DGU Hulspils Cup, Junior Cup, Kids Cup og alle de mange tilbud og udfordringer, der møder juniorerne i VGK.

Finder du ikke det, du søger her på hjemmesiden, så tal med Jacob eller et medlem af juniorudvalget.

Til juniorer som har lyst til at prøve golfsporten, tilbydes 3 lektioner inden man melder sig som prøvemedlem. Så mød op en træningsdag og aftal nærmere med Jacob.

I forbindelse med træning (enten før eller efter) opfordres alle juniorer til at gå ud at spille en hel eller en halv runde på banen sammen med en eller flere andre juniorer. Golf er jo et socialt spil.