Vinterspil

Første del af vinterspillet starter mandag den 2. november 2015 og slutter onsdag den 23. december 2015.
Anden del starter med Nytårskur onsdag den 6. januar 2016 kl. 8.30 med uddeling af præmier for første del og slutter onsdag den 30. marts 2016.

Der spilles Stableford med løbende udgang indtil kl. 10.30.
Når der er frost på banen og vi stadig spiller på sommergreen er udgang senest kl 12.00.
Der kan spilles mandag og onsdag formiddag og spillerne finder selv sammen på hold. Husk at bestille tid, banen er ikke lukket.

Scores:
Der kan kun afleveres ét scorekort pr. uge.
Scorekort skal afleveres i seniorpostkassen samme dag, man har spillet.
Husk navn, medlemsnummer og dato på scorekort.
Husk at sætte X i EDS, hvis man ønsker mulighed for regulering, så længe der spilles til sommergreens.

Hver uge opgøres placeringer efter pointsystemet 10 – 8 – 6 – 4.
1. plads: 10 point – 2. plads 8 point – 3. plads 6 point – 4. plads 4 point.

Der gives 2 point til alle, der afleverer scorekort.
Samlet point sum opgøres efter henh. 1. halvdel og 2. halvdel.

Der spilles i alle 3 rækker (A, B og C) og med almindeligt handicap og der skal være mindst 3 spillere i hver række.

Prisen for at deltage i vinterspillet er 100 kr., der indbetales på Konto nr. 7700 0000137778 (Husk navn og medlemsnummer).

Der kan også betales kontant med kuvert i seniorklubbens postkasse.
(Husk navn og medlemsnummer).