Referat Start sommerspil onsdag den 6. april 2016.

Til Seniorklubbens start på sommerspil mødte ca. 55 friske spillere op. Heri nogle nye medlemmer. Det glæder os.

Der var dækket op med et nydeligt morgenbord, som alle var tilfredse med.

Formanden bød velkommen og gav en orientering, som man læse, hvis man klikker på linket på hjemmesiden.

Kaj Kildegaard uddelte herefter præmier for anden del af vinterspillet.

A – rækken: Nr. 1 Verner Lauridsen 80 point Nr. 2 Bent Bollerup 62 point Nr. 3 Børge Hansen 50 point

B – rækken: Nr. 1 Svend M. Poulsen 114 point Nr. 2 Arne Kristensen 62 point Nr. 3 Niels Schmidt 52 point.

Tillykke til dem.

Herefter en orientering om det nye måde at tilmelde sig på. Alle seniorklubbens turneringer bliver oprettet i Golfbox, og der skal man tilmelde sig senest 0630 på spilledagen. En vejledning blev udleveret, men kan også ses på hjemmesiden.

Tilslut opfriskede Gunnar Mølleskov nogle golfregler, som vi spillere tilsyneladende har lidt svært ved at forstå.

Efter morgenmaden blev der spillet golf (holdspil) i 7 graders varme, fugtigt vejr og svag vind, som dog tiltog under turneringen.