Vinterspil

Der spilles Stableford med løbende udgang indtil kl. 10.30, og man finder selv sammen på hold.

Hvis der er frost på banen når vi spiller på sommergreen kan det være nødvendig med udgang senest kl 12,00

Der kan spilles både mandag og onsdag formiddag.

Scorekort skal afleveres i seniorpostkassen samme dag, man har spillet.

Der kan kun afleveres ét scorekort pr. uge, og man kan ikke aflevere mandagens scorekort om onsdagen.

Husk Navn, medlemsnummer og dato på scorekort.

Første del af vinterspillet starter mandag den  3. november, 2014 og slutter mandag den 22. december, 2014

Anden del starter onsdag den 7. januar, 2015 med morgenkaffe kl. 9.00 og uddeling af præmier for første del.

Vinterspillet slutter onsdag den 25. marts, 2015

Husk at sætte X i EDS, hvis man ønsker mulighed for regulering, så længe der spilles til sommergreens.

Hver uge opgøres placeringer efter pointsystemet 10 – 8 – 6 – 4.

Der gives 2 point til alle, der afleverer scorekort.

1. plads 10 point – 2.plads 8 point – 3 plads 6 point – 4. plads 4 point.

Samlet pointsum opgøres efter henh. 1. halvdel og 2. halvdel. Der spilles i alle 3 rækker (A, B og C) og med almindeligt handicap.

Der skal være mindst 2 spillere i hver række.

Prisen for at deltage i vinterspillet er 100 kr., der lægges i seniorklubbens postkasse (husk navn og medlems