Referat fra sæsonstart.
71 friske golfere var mødt ind til morgenkaffe og rundstykker.
formanden bød velkommen
Velkommen til nye og gamle medlemmer jeg håber vi må få en super sæson med solskin og flot spil på banen.
Vi har lavet en matchplan, det er egentlig ikke så nemt som man skulle tro der er mange hensyn og faste arrangementer der skal passe ind.
Vi har lavet den som vi synes den skal være. Hvis i ikke er tilfreds er der ikke så meget at gøre ved det. Det bedst ville nok være at stille op
til bestyrelsen ved næste valg hvor vi har udskiftning på 4 pladser.
Regler er vigtige når man spiller golf. Efter en vinter periode hvor vi har gået og flyttet lidt på bolden er det nu blevet forår hvor andre regler gælder.
Der gælder ikke særlige regler i senior klubben. Så hjælp hinanden med at overholde reglerne.
Hvis jeres markør tildeler jeg er strafslag eller to er det ikke fordi han er en sur gammel mand, men for fordi han en er dygtig golfspiller der kender reglerne.
Vi vil på nogle af spille dagene udlevere et regel spørgsmål som i så kan drøfte under spillet. Hvis I ikke kan blive enige om svaret hænger svar på opslagstavle.
Egon har gået til billede behandling her i vinter så der er flotte billeder og spørgsmålene bygger på eksempler fra vores egen bane.
Klubber holder også regelaftener og der er fortsat pladser til næste aften her i april.
Turnering fro senior klubber i Varde kommune. Er det en ide ?
Målebånd ved par tre huller. I der til indrettede kasser.
Udlevering af scorekort kl 8.40 gunstart kl 9.00
Herefter udlevering af præmier for 2. halvdel af vinterspillet.
A-rækken
1. John Mikkelsen 58 point
2. Verner Lauridsen 54 point
3. Leif Harring 30 point
B-rækken
1. Ejnar Kristiansen 74 point
2. Arne Christensen 68 point
Herefter golf i godt vejr.

Niels Kristian