Referat

Referat fra bestyrelsesmøde den 26.8.

1. Referat fra sidste møde – ingen bemærkninger
  2. pokalmatch mod Give

Indbydelse sendt og modtaget i  Give og af morgenfruer

NKH sørger for indbydelse og tilmeldingslister på opslagstavlen og på hjemme side

Matchledelse/ Kaj modtager tilmelding fra Give og morgenfruer

Erling tager kontakt til restauratør og sikrer mad for kr. 110,00Plads til alle i salen. Borde med hulkort

Hulkort på plæne ved velkomst. Matchledelsen byder velkommen (jeg kommer desværre ikke, er på kursus i Kbh.)

Matchledelsen overrækker præmier. Næstformand/Erling siger tak for i dag g overrækker pokal til Give eller Varde.

Ekstraordinær generalforsamling. Poul indkalder til 30. september. 2. del afholdes sammen med ordinær generalforsamling den 28. oktober.

Næste møde 30.9.

Jeg blev onsdag eftermiddag kontaktet af Erling Andersen fra Give, der takkede for invitationen.

han oplyste, at de ønskede at betale samlet idet klubben give et tilskud ved udflugter. Et samlet beløb for green fee til klubben/kontoret og et samlet beløb til restaurant.

Christian bedes være behjælpelig med at arrangere dette.

Erling oplyste endvidere at man plejede at spille i 2 rækker med præmier i begge rækker.  Det er muligt en god ide. Især hvis vi kommer 100 er vores præmier måske i underkanten.

Vil i overveje så vi kan drøfte det næste onsdag.

Under alle omstændigheder indstiller jeg at vores matchudvalg træffer den nødvendige beslutning om præmier i forhold til tilmelding.

Pou W A