Morgenfruerne 2016

Vi startede med bestyrelsesmøde 7. januar, hvor vi bl.a. fastlagde spilleplanen.

Første spilledag var 7. april. Her var vi 41 til morgenkaffe.

Vi er senere nået op på 58 medlemmer.

1. tur “ud af huset” var jubilæumsmatch i Skærbækmølle. Dejlig dag, kun15 herfra deltog.

Hyggematchen med Seniorherrerne var onsdag den 11. maj med 30 Morgenfruer.

Vores udflugt sammen med herrerne. Gik 16. juni til Henne, 22 Morgenfruer deltog.

Flagmatchen 30. juni måtte aflyses på grund af stærk regn.

Vores egen udflugt 25. august gik i år til Gyttegård. 17 deltagere.

Kun 11 Morgenfruer deltog i pokalmatchen i Give.

I dag 30 spillere.

På grund af denne relative lave deltagelse har vi lavet det spørgeskema, som ligger ved jeres kuverter. Vi

håber I vil besvare det, naturligvis anonymt, så vi kan gøre det lidt mere attraktivt at deltage næste år.

Vi har i år fået et nyt tilmeldings- og scoresystem via Golfbox.

Efter lidt indkøringsvanskeligheder virker det fint.

Det betyder dog, at vi p.g.a. scoreindberetningen kommer til at spise lidt senere.

Til gengæld kan man så efterfølgende gå ind og se, hvordan det er gået i de forskellige turneringer.

Handicap bliver også evt. reguleret.

Der har i år været gennemsnitlig 25 deltagere til vore arrangementer.

Til sidst, men ikke mindst, en stor tak til bestyrelse og medhjælpere for godt arbejde og samarbejde.

27. oktober 2016

Anne-Lise Rahbek