Beretning til generalforsamling den 26/10 2017:

Vi startede med bestyrelsesmøde i januar, hvor matchplanen blev lavet.

Vi startede sæsonen med morgenkaffe og 9 hullers spil, den 6. april 2017, vi har været 52 medlemmer i år.

I år skulle vi arangere hyggematchen med Seniorherrerne. Den blev flyttet til onsdag den 10/5, da kontoret havde bukket green-fee spiller fra Haderslev på til Torsdag den 11/5, Herrerne var i absolut flertal. Egne matcher, har vi desværre aflyst flere om torsdagen på grund af vejret.

Onsdag den 14. juni havde seniorherrerne inviteret os på udflugt til Holsted golfklub, her havde vi godt vejr, og hyggelig dag, men for få golfspillere af både damer og herrer.

Fra den 29/6 til den 20/7 prøvede vi at holde sommerferie, det gik fint med, at man selv fandt nogle at spille med.

Mandag den 31/7 var vi til venskabsmatch i Skærbæk Mølle, vi havde en hyggelig golfrunde, med efterfølgende spisning og hygge, vi kunne godt have været nogle flere spillere fra Varde.

Torsdag den 17/8 havde vi vores egen udflugt til Kaj Lykke golfklub, her var der fin deltagelse.

Den 14/9 havde vi Jydepottematch mod Give, Varde vandt jydepotten.

Jeg håber vi får valgt 3 nye til bestyrelsen, da det er nødvendigt for vores videre eksistens.

Jeg vil sige tak til medhjælpere og de 3 afgåede bestyrelsesmelemmer Anne Lise Jensen, Krista Møller og Karen Margrethe Thaisen Hansen for godt samarbejde i bestyrelsen.