Velkommen i Ladies Section i Varde Golfklub

Ladies Section (LS) er for alle ”piger”, som er over 18 år, og som er medlem af Varde Golfklub. Du er hjertelig velkommen til at møde op tirsdag eftermiddag (se Turneringsplan). Husk at melde dig på via Golfbox (se Turneringer Varde Golfklub – gå ned på aktuel dato for LS) eller mød op senest 15 min. før matchen starter. Der er ingen handicapbegrænsning!!!

Det er også muligt at gå 9 huller!! 9-hullers spillerne skal også melde sig på via Golfbox, eller sende en sms (med medlemsnr.) til en fra matchledelsen senest kl. 15:30 på spilledagen. 9-hullers spillerne teer ud 1 time 30 min senere end 18-hullers spillerne (se Turneringsplanplan). Da der ingen handicapbegrænsning er, kan alle spille med!!!

Long distance medlemmer er accepteret. Du er også velkommen som gæstespiller (i to matcher pr sæson). Det koster 20 kr. pr gang. (Du kan ikke deltage i præmierækken eller nærmest flaget som gæstespiller).

Vi har én månedlig præmieoverrækkelse sidste tirsdag i måneden, men vi hygger os alle tirsdage med spisning efter spil, hvis du har lyst.

Du er velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen og høre nærmere.

Kontingentet er på 300 kr. – Læs evt. mere i vores vedtægter – det at alle kan spille med uanset handicap, er en undtagelse her i 2017. Til Generalforsamlingen vil vi evaluerer. Vel mødt – vi ses på Varde Golfklubs dejlige bane.

Sponsorer:
Advokatselskabet Kirk Larsen & Ascanius, Tørner, Helsam og Lingerihuset.