Bliv medlem og nyd samværet i Varde Golfklub

Kom og vær med!
Formålet med “klub i klubben” er – udover at dygtiggøre sig i golfspillet – at arrangere/ deltage i turneringer for medlemmerne og at diskutere golf- og etiketterregler samt kombinere golfspillet med hyggeligt samvær.

Men’s Section:
For at blive medlem af Men’s Section skal du være mandligt medlem af Varde Golfklub.
Du skal være fyldt 21 år, der er ingen hcp. begrænsning – dog kan man max. tildeles 36 slag fra gul tee på Varde Golfklubs bane for at kunne deltage.
Spilledag er torsdag eftermiddag/aften.

Ladies section:
Alle kvindelige medlemmer af Varde Golfklub, som er fyldt 18 år og med et registreret handicap, der svarer til højst 44 slag på Varde Golfklubs bane, kan deltage.
Long distance medlemmer er også velkomne.
Ved matcher mod andre klubber kan der blive tale om hcp. begrænsning.
Spilledag er tirsdag eftermiddag.

Morgenfruerne:
Som medlemmer kan optages kvindelige medlemmer af Varde Golfklub, som er fyldt eller fylder 50 år i optagelsesåret; dog kan medlemmer med 55 tildelte slag eller derover kun gå 9 huller.
Spilledag er torsdag formiddag.

Seniorklubben:
Alle mandlige medlemmer af Varde Golfklub, som er fyldt 55 år og med et registreret handicap på 45 eller derunder, kan være medlem af klubben.
Der spilles i 3 rækker:  A-række · B-række · C-række 9 – huls-spillere.
Spilledag er onsdag formiddag.