Onsdagsturnering

Onsdagsturneringerne afholdes skiftevis på de første og sidste ni huller af banen. Der er fælles start (gun-start) på de ni huller, så alle hold kommer ”hjem” på næsten samme tid.

Efter turneringen mødes vi til hyggeligt samvær i klubhuset og får afklaret evt. regelspørgsmål.

Præmieoverrækkelse finder sted, når sidste hold er i klubhuset og har afleveret scorekort. Er man ikke til stede ved præmieoverrækkelsen tilfalder præmien den næste i rækken.

Turneringsfee: kr. 20,-  betales ved tilmelding – dækker udgiften til præmier.
Spilletiden i en onsdagsturnering (9 huller) er max. 2 timer og 30 minutter.

(se turneringsplan her)

Tilmelding til onsdagsturnering

• Tilmelding på golfbox under “Klubturnering” senest 1 time og 15 min. før turneringsstart.
  • Senest 30 min. før turneringsstart afleverer du dit stamkort og turneringsfee til turneringslederne.
  • 15 min. før turneringsstart skal du være klar ved 1. / 10. tee alt efter om der spilles ”for ni” eller ”bag ni”.
  • Når der spilles “bag ni” spiller alle fra rød tee.