Indmeldelsesblanket

Undertegnede ønsker at melde sig ind i Varde Golfklub

Ønsket medlemskategori (sæt kryds)
Senior (fra det kalenderår, man fylder 25 år) 1) Kr. 5.760.-
Studerende/lærlinge (dokumenteret SU eller lærlingeløn) Til og med det år man fylder 29 år. 1) Kr. 3.595.-
Ynglinge (til og med det år man fylder 24 år) 1) Kr. 3.395.-
Junior 10-18 år Kr. 1.265.-
Junior t.o.m. 9 år Kr. 630.-
Flex-medlemskab Kr. 1.320.-
Semi-flex medlemskab Kr. 2.220.-
Senior 9-huller Kr. 2.950.-
Long distance 2) Kr. 3.000.-
Passiv Kr. 715.-
Prøvemedlem 3 mdr. Kr. 500.-
Prøvemedlem junior Kr. 0.-
Firma A senior medlemskab Kr. 5.760.-
A11 Fritspilsordning (Kaj Lyke, Ribe og Tønder) Kr. 700.-

Træningsbolde på driving range er inkl. i alle kontingentgrupper.
Begyndertræning er obligatorisk for begyndere det første år - både juniorer og seniorer. For juniorer er der fælles træning.
I henhold til klubbens vedtægter skal udmeldelse eller overgang til anden medlemskategori ske skriftligt senest den 1. december med virkning fra 1. januar efterfølgende år. Ændring efter 1. december pålægges kr. 100.-
Kontingent betales som hovedregel 1 gang årligt (januar) via PBS.

1) Betaling:
1/1 årligt
3 gange årligt d. 31/1, 30/4 og 31/7 (adm. gebyr på kr. 50.- pr. faktura tillægges)

2) Long distance er muligt for alle, der ikke bor i eller har hjemmeklub i Varde Kommune. Spilleren skal være aktivt medlem af anden dansk Golfklub.

Andre oplysninger:
Indehaver af DGU kort

Må Varde Golfklub hente oplysninger fra tidligere klub)
JaNej

Jeg giver samtidig tilladelse til, at Varde Golfklub må benytte og gengive billeder, hvor jeg/mit barn, som jeg er værge for optræder. Det være portræt- og gruppebilleder i trykt informationsmateriale samt portræt- og gruppebilleder og videoer på hjemmeside samt sociale medier.

Jeg tilmelder mig nyhedsmail fra Varde Golfklub
JaNej